Baka och laga mat

Baka och laga mat

Här hittar du bildstöd som rör bakning och matlagning. Observera att bildstöd för matlagning och bakning som hör till specifika högtider (till exempel lussebullar och pepparkakor) finns under sidan med bildstöd för högtider.

Recept

Lista på redskap till receptet Glutenfri smulpaj med blåbär

 

Recept på glutenfri smulpaj med blåbär med widgitsymboler. (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil som kan öppnas på datorer som har InPrint 3 installerade.) Receptet kommer från Fredriks fika.

 

 

 

bildstödsrecept

 

Recept på mindre söt glutenfri smulpaj med blåbär, gjort med widgitsymboler. Det här är en omgjord variant av receptet ovan, med mindre socker, tilläg av vaniljpulver och något förändrade instruktioner. (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil som kan öppnas på datorer som har InPrint 3 installerade.)

 

 

 

Recept på havregrynsgröt med bildstödRecept på havregrynsgröt i mikrovågsugnen med widgtisymboler. (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil som kan öppnas på datorer som har InPrint 3 installerade.)

 

 

 

 

Recept på havregrynsmuffins med ritade bilder tillRecept med widgitsymboler på havregrynsmuffins att äta till mellanmål eller frukost. (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil som kan öppnas på datorer som har InPrint 3 installerade.) Orginalreceptet kommer från Emma Lundin, vi har bara lagt till kanel och kardemumma.