Årstider

Årstider

Vinter

bildstöd för vinter

 

Temakarta om vintern med widgitsymboler (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil. Filen kan bara öppnas på datorer som har InPrint 3 installerat.)

 

 

 

Kommunikationskarta för pekprat om vintern (PDF)

Vår

 

Kommunikationskarta för pekprat om våren (PDF)

Sommar

 

Aktiviteter att göra på sommaren – temakarta med widgitsymboler (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil. Filen kan bara öppnas på datorer som har InPrint 3 installerat.)

 

 

 

 

Sommarens sensoriska påfrestningar för den som är autistisk – tankekarta med widgitsymboler (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil. Filen kan bara öppnas på datorer som har InPrint 3 installerat.)

 

 

 

Varma sommardagar – bildstöd med widgitsymvoler som visar exempel på sådant som gör att man kan må bra när det är varmt (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil. Filen kan bara öppnas på datorer som har InPrint 3 installerat.)

 

 

 

 

Kommunikationskarta för pekprat om sommaren  (PDF)

Höst

Temakarta med ritade bilder om hösten

 

Temakarta om hösten med widgitsymboler Uppdaterad 18/9 (Klickar du på länken så kommer du till Dropbox där du kan ladda ner en ipdoc-fil. Filen kan bara öppnas på datorer som har InPrint 3 installerat.)

 

 

 

Kommunikationskarta för pekprat om hösten (PDF)