Jag vet att det är tungt men jag kan inte hjälpa er

Julen är en väldigt tung period för många människor. Det märks inte minst på den ökade mängden mail jag får från desperata människor som behandlas illa av vården, Försäkringskassan, skolan med mera. Om jag hade kunnat så hade jag gärna hjälpt er alla men jag är väldigt dålig själv just nu och har ingen möjlighet att vara bollplank, juridisk rådgivare eller axel att gråta ut mot.

Det här känns hemskt att säga men nu behöver jag be om lugn och ro. Min livssituation är mycket tyngre än vad som ofta framgår på den här bloggen, för det finns saker i mitt liv som jag måste bära men som rör andra människor, därför skriver jag inte om det här. Varje mail jag läser nu ger mig kraftig yrsel och illamående, så jag kan inte läsa och ännu mindre svara på alla mail jag får. Jag har 39 graders feber, behöver desperat vila men måste ändå hålla igång hjärnan för att puffa på en grej. Som ni förstår så finns det inte utrymme för något mer.

Det enda jag kan råda er är att gå med i patientföreningar (en del har sponsringsfunktioner för medlemsavgiften) och kontakta jurister. Jag kan inte hjälpa er mer än så. Det är inte av elakhet utan för att jag inte har en endaste droppe kapacitet över nu.

Advertisements

2 thoughts on “Jag vet att det är tungt men jag kan inte hjälpa er

Lämna gärna en kommentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s