Att vilja för mycket

veckocirkel_egen_medtext_rundhogtider_manader_arstider_farg2

Nyligen passerade vi datumet för sista ansökningsdag till högskolan för vårterminen. Jag ansökte till två kurser, som jag har gjort inför varje ny termin i ett antal år. Inte för att jag tror att det kommer att bli skillnad i år, jag kommer antagligen få tacka nej i år igen, utan för att jag någonstans ändå hoppas att hälsan ska bli bättre och att jag ska orka plugga. För jag vill så mycket. Jag vill lära mig nya saker och det finns så många områden som är intressanta.

Under den senaste veckan har jag funderat mycket på hur gärna jag vill jobba med interaktionsdesign och grafisk framställning och även försökt göra några saker själv. Det är otroligt roligt även om jag inte är bra på det. Efter att ha lagt ett antal korta stunder så lägger min högerhand av. Och underarmen. Och axeln. Det värker helt vansinnigt och jag är ännu fumligare och skakigare än vanligt. Så var det med det. Uthållighet noll.

Det blev i alla fall en veckocirkel och en årscirkel med pictogrambilder. De har en del skavanker och skulle behöva putsas men nu blir det inget pysslande på ett tag, lederna ska vila. Klicka på bilderna så blir de större.

Obs! Det är fritt fram att använda materialet för eget bruk eller inom skola, vård och omsorg men inte för kommersiella intressen. Om du vill använda något material från den här bloggen i verksamheter som t ex skola, BUP, korttidsboende eller liknande så går det bra, men skicka gärna ett mail på (funkisfeministen at gmail punkt com) och berätta i vilken verksamhet det används. Det är intressant för mig att veta.

Uppdatering 2017-06-21: Både årshjulet och veckohjulet finns även att ladda ner som PDF i inlägget Årshjul och veckohjul.

Advertisements

One thought on “Att vilja för mycket

Lämna gärna en kommentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s