Netikett, trovärdighet och önskan om att mötas

Jag har tänkt mycket på det förra inlägget och jag har egentligen så otroligt mycket mer att säga men min privata livssituation gör att många saker som egentligen skulle tillföra debatten en del synliggöranden inte kan skrivas.

Jag skulle vilja berätta om hur en av de bästa läkarna jag har träffat försatte mig i en så vidrig situation så det går inte att beskriva tillräckligt bra i ord. Inte om jag vill bli trodd. Då är vi tillbaks där igen, i frågan om trovärdighet.

En sak vet jag säkert. Den dag min hälsa och livssituation ger utrymme för det så vill jag samarbeta med vårdpersonal för att skapa en bättre vård och bättre verktyg och kunskap om maktaspekter. Förändring kommer inte att åstadkommas så länge patienter och vårdpersonal ställs emot varandra utan enbart i samtal med varandra. Med det sagt är jag inte mindre arg än jag brukar vara på de strukturer i vården som möjliggör en så vidrig behandling av människor men jag vill verkligen mötas med vårdpersonal, politiker och andra inblandade i ett genuint försök att förstå.

Advertisements

One thought on “Netikett, trovärdighet och önskan om att mötas

Lämna gärna en kommentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s