Men för alla del, jag har inget behov av att ha ett liv

Jag bepansrade mig med mörkrött nagellack och var inte ens sur under läkarbesöket. Status så här långt:

  • Mitt komplexa hälsotillstånd ställer stora krav på differentialdiagnostiken. Det var inte ett särskilt förvånande utlåtande.
  • Läkaren beklagade att vården har varit så undermålig så här långt.
  • Samma vanmakt som jag brukar känna när jag har med vården att göra återkommer när det står klart att någon sammanhållen vårdplanering inte går att göra. (Tidigare utläggning om vårdens märkliga organisering finns här.)
  • Jag kommer förmodligen spendera resten av året med att ränna in och ut på diverse vårdinrättningar. Om jag inte styr upp det hela så blir det kanske fem parallella spår i vinter vilket känns måttligt realistiskt med tanke på att jag under de senaste vintrarna knappt har klarat att tvätta håret. Jag har inte utrymme för att ränna in och ut hos olika specialister hela dagarna.

I övrigt då? Jag blir lite stressad över att jag sedan början av maj har förlorat 4,5 vecka på influensa och att sjukgymnastiken därför går långsamt, även om den faktiskt går framåt. Meningen är ju att jag ska bli stark nog att orka med alla kommande vårdmoment och eventuellt börja orka med livet under sommaren. Nåväl, snart drar jag till skogs där inga förskolebaciller kan nå mig och då kanske jag kan vara infektionsfri nog att orka ligga på min physiorulle och bli stark.

Advertisements

Lämna gärna en kommentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s