Inget vettigt alls

Att försöka planera maträtter till en skärgårdsvistelse när aptiten är obefintlig visade sig bli… intressant. På kvällarna ska vi grilla (trots att väderleksprognosen säger mulet och regn) och till lunch ska vi äta rester. Exakt vad vi ska grilla är oklart och några övriga måltider blir det tydligen inte. Det återstår att se hur familjens yngsta medlem kommer att hantera päronens ointresse för matlagning med tanke på att hen är ett matvrak som får i sig en rejäl mängd mat i förhållande till sin kroppshydda varje dag.

Vidare noterar jag att seglivad influensa medför en allmän skepsis till samtiden. Jag la upp en bild på instagram men tog bort den eftersom jag inte fattade varför jag la upp den eller vad jag ska med instagram till alls. Jag byter ton i den här bloggen eftersom jag är så gräsligt uttråkad och mosig i huvudet och tänker att det ändå inte spelar någon roll.

Nåja, i morgon har jag i alla fall ett manglande läkarbesök att se fram emot. Jag ska vara samarbetsvillig och bara lite sur.

Advertisements

Lämna gärna en kommentar.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s